Mehmet Akif Ersoy Güngören Anaokulu
MERKEZ MAH. ÜNLÜ SK. GÜNGÖREN AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ BLOK NO 6 GÜNGÖREN / İSTANBUL

VİZYON

Doğru düşünen,sorgulayan,araştıran, Değişime açık, Laik,demokratik bilince sahip, Çevre bilinci gelişmiş, Her alanda başarıyı yakalayan, Fen, sosyal, sanat, spor alanlarında uygulamalı eğitime önem veren, Bulundukları her ortamda farklılık yaratan, Öncülük görevi üstlenen bireyler yetiştirmek

MİSYON

Öğrencilerimizi Milli Eğitimin Temel İlkeleri doğrultusunda bireysel farklılıkları önemseyen bir ortamda çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi, beceri ve demokratik değerlerle donatarak geçmişi ve geleceği arasında köprü kurmayı başaran, paylaşımcı, katılımcı, yaratıcı, sorgulayan,değişime açık,kendine güvenen,etik ve estetik değerlere önem veren,çevre bilinci ve özgüveni gelişmiş bireyler olarak yetiştirmektir.

Tam Gün

Merkezi Kalorifer

İlçe Merkezindedir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Bağcılar- Kabataş tramvay hattına 150 metre,Güngören Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine 20 metre , Güngören Kaymakamlığına 100 metre.